Na vsebino

Pred nami je Teden ljubljanskega turizma

20. september 2023

Tudi letos smo se odzvali povabilu Turizma Ljubljana, ki skupaj s svojimi partnerji v tednu med 23. in 29. septembrom pripravlja drugi Teden ljubljanskega turizma in obiskovalce vabi, da spoznajo mesto na nov in edinstven način.

1400x780pxpogled

Pripravili smo raznolik program: od brezplačnih vodenih ogledov po grajskih prostorih in objektih, ki vse leto niso odprti za javnost, kamor sodi tudi nov objekt ob trasi tirne vzpenjače Na Stolbi, do privlačnega paketa za seniorje. Ob svetovnem dnevu turizma – 27. septembra – bomo obiskovalcem, ki se bodo odločili za nakup grajske vstopnice, podarili še avdiovodenje. Na ta dan bo vsem obiskovalcem na voljo tudi enotna, znižana cena povratne vozovnice za tirno vzpenjačo. V ospredje namreč postavljamo trajnostno plat turizma in med trajnostne oblike, kako priti na Ljubljanski grad, zagotovo sodi tudi vzpenjača.

Kot upravitelji Hostla Celica bomo ponudili tudi vodena ogleda po tem edinstvenem hostlu v našem mestu.

Celoten spored, ki smo ga pripravili v okviru Tedna ljubljanskega turizma najdete na tej povezavi, kjer boste našli tudi kontakte za prijavo na posamezni program.